Visit Homepage
Gå til indhold

Historie

Bylunden er 20 energivenlige byhuse på 120-126 m2 beliggende på J.E. Pitznersvej 53-55, der er tæt på hjertet af Herlev.cropped-bylunden22.jpg

Byhusene ligger i to rækker af 10 huse, og har et fælles torv i mellem sig, hvor der er placeret en fælles legeplads.

 

 


Byhusene er opført sommeren 2015 af Cbylunden_01asa Nord og bygget af Muffbyg A/S. Bylunden er tegnet af Arkitekt- og Ingeniørfirmaet Midtconsult.
Bylunden er målrettet familien, som trænger til at få flere veludnyttede og praktiske m2.
Til alle husene hører en lille have, der er familiens fælles åndehul.

 


stuen
RUMMELIGT BYLIV
Bylunden er en oase lige midt i byen. Til den moderne familie. Husene er fordelt på 2 plan med funktionelle planløsninger. I stueplan findes et af husets to badeværelser, det store lyse køkken alrum samt stue. Første sal rummer 4 gode værelser samt husets andet badeværelse.

UDE- OG INDELIV SAMLET I ÉT
Fra stueplan er der direkte adgang til egen terrasse og have. Til hvert byhus hører et skur med plads til cykler og andet udstyr. Det ligger i forhaven og er integreret i resten af byhusets stil og udtryk.
 førstesal

boligerne_img01

UDELIV

Bylunden byder også naturen indenfor. Til hvert byhus hører egen have med terrasse. Bylunden er også omringet af grønne og rekreative områder. Foran haverne ligger den fælles mødeplads med tilhørende legeområde. Mødestedet for voksne. Tumlepladsen for børn og barnlige sjæle.
Herlev bymidte er centrum for et liv rigt på muligheder. Bylunden er placeret midt i det hele.


boligerne_img03

LIVET TÆT PÅ

Bylunden er placeret i hjertet af Herlev. Helt centralt. Og tæt på de gode indkøbsmuligheder i Herlev Bymidte. Supermarked, lokal slagter og et hav af gode shoppingmuligheder.
Bylunden ligger blot 14 km fra KBH City. Med de gode offentlige transportmuligheder nås Hovedbanen eller Nørreport hurtigt. 350 S kører lige uden foran døren. Herlev S-tog station ligger blot 5 minutter på cykel fra Bylunden.


boligerne_img022

AKTIVT LIV
Et liv i Herlev er et aktivt liv. Herlev byder på rigtig mange sportstilbud. Noget for enhver smag. Fodboldklubber, danseskoler, gymnastikforeninger og kampsportsskole er nogle af mulighederne. Der er tilbud til motionisten såvel som den seriøse sportsudøver. Mænd som kvinder. Yngre som ældre. I Herlev har sporten ingen alder. Skal familien finde sammen i en anden form for hygge, er den velkendte teaterbio lige rundt om hjørnet.