Visit Homepage
Gå til indhold

Sommerfest 2017

Posted in Fest & Events

Den traditionelle sommerfest (det kan man da godt kalde det allerede det tredje år, ik’?) var igen i år en stor succes.

Sommerfesten blev i år afholdt d. 19. august i forlængelse af en arbejdsdag.
Til arbejdsdagen fik vi nået alt der var planlagt, og der blev arbejdet hårdt hele vejen rundt. Det er fantastisk, og vi har nu et smukt Bylunden.
Endvidere fik vi endelig indviet det fælles redskabsskur, og alle Bylundens beboere kan nu benytte det og dets indhold. Mere om dette skur følger snarest.

Derefter synes jeg vi havde en kanon sommerfest. Der var arrangeret en super skattejagt for børnene, og en rigtig underholdende stafet for de voksne. Tusind tak til Annemette, Robeena og Mia for at arrangere disse.

Konkurrencerne blev fulgt godt op af en meget vellykket grillmiddag. Der var mad i overflod, og det var rigtig god mad. Bestyrelsen havde i år besluttet, at Grundejerforeningen ville betale for mad og drikkevarer, og det fik ikke for lidt.
Der var grillmestre ved grillene, som sørgede for super bøffer, mørbrad, mm. (tak David og Annemette) og så var der masser af sindssyg lækkert tilbehør (tak til Allan, Maria, Niclas, Laila, Robeena, Anna og Rasmus for tilbehøret (håber ikke jeg har glemt nogen)).

Til slut fik vi en dejlig færøsk æblekage (tak Annika) og så var bunden lagt.
Undervejs fik vi tømt godt ud af sodavand og øl, og de 2 rammer sodavand og 4 rammer øl der er tilbage, køber jeg til eget forbrug.

På trods af en lang dag i går, var folk alligevel tidligt oppe i dag. Det blev udnyttet til at pakke hele vores nye telt ned, og opbevaret det i redskabsskuret, inden at det begyndte at regne. De folk der hjalp med at pakke teltet ned, blev belønnet med dejlige grillpølser og tilbehør. Tak til alle jer gutter, som hjalp med at få teltet pakket sammen.
Teltet kan nu bruges til diverse arrangementer i Bylunden.

Alt i alt en rigtig god dag, hvor vi tilmed var ret heldige med vejret i forhold til hvad der var lovet.

Tak til alle der deltog i sommerfesten, for at medbringe godt humør, og for at hjælpe til med at få festen til at fungere og glide.
Endvidere tak til alle dem, der har taget billeder og film i løbet af dagen, og lagt det op på Facebook. Det er dem der bliver vist i denne nyhed 🙂

Til slut vil jeg gerne takke hele bestyrelsen for planlægningen op til festen. Det er vigtigt for Bylunden med en engageret bestyrelse, der gerne yder lidt ekstra for fællesskabets skyld.

Vi glæder os til sommerfesten til næste år!

 

Mad og drikkevarer i overflod:

 

Skattejagt for børnene:

 

Stafetløb for de voksne:

 

Grillmestrene i aktion:

 

Hygge i det – til dagen – nyindkøbte festtelt:

Vær den første, der kommenterer...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.