Visit Homepage
Gå til indhold

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20/9 2021

Posted in Referater

Tilstede: Bjarke, Kim, Jimmi, Pernille og Maria

Dagsorden:

 1. Ekstraordinær generalforsamling
 2. Velkomstfolder
 3. Opfølgning af arbejdsdag/sommerfest
 4. Opgaver til mulig havemand
 5. Socialt bestyrelses arrangement
 6. Evt.
 7. Næste møde
 1. Der er ekstra ordinær generalforsamling onsdag d. 29/9 kl. 20. Det er kun godkendelse af regnskab, der er på dagsorden.
 2. Pernille har udarbejdet en velkomstfolder til nye beboere i Bylunden.  Der gives feedback og Pernille laver tilføjelser. Når den er færdig lægges den på hjemmesiden. Bestyrelsen sørger for at nye beboere får den i postkassen. Den kan ligeledes bruges til ejendomsmæglere, der ved salg har brug for informationer.
 3. Der er gode tilbagemeldinger på sommerfesten. Næste år planlægger vi sommerfest på et forårsmøde, så vi kan være i bedre tid med diverse bestillinger.
 4. På arbejdsdagen blev nået det vi skulle. Næste gang laver vi en opsamling på hvor langt, vi er nået. Erfaringen er at folk går ind, når de er færdige og så står enkelte alene med de sidste opgaver. Ved næste arbejdsdag ønsker bestyrelsen vild beplantning med markblomster ude mod Herlev Hovedgade. Bjarke laver en liste med mulige opgaver, som han sender rundt til bestyrelsen til godkendelse på næste møde. Derefter kontaktes havemand.
 5. Der har været tradition for at bestyrelsen har været ude og spise en aften. Det har ikke været aktuelt de seneste par år. Bestyrelsen genoptager traditionen.  
 6. Vi underskriver GF referat, som Mette skal have med til banken, hvor navn på kasser skal ændres fra Annemette til Mette. Julefest bliver d. 5/12. Kim finder til julefest.
 7. Næste møde er onsdag d. 27/10 kl. 20 – hos Kim. Bjarke informerer Allan.

Vær den første, der kommenterer...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.